Imprimeuri florale și multicolore marca Diane Marie

E primăvară, e martie, e luna femeii, ceea ce înseamnă că în fiecare zi trebuie să găsim un motiv pentru a sărbătorii femeia, fie că este ea mamă, bunică, fie că este o tânără domnișoară stilată și cochetă, și pentru a o surprinde.

Pentru acelea dintre voi cărora le plac pantofii, am pregătit materialul de mai jos, ca sursă de inspirație pentru micile surprize pe care ni le facem singure sau ne le fac cei dragi.

În noua colecție de primăvară semnată de Diane Marie Studio, frumusețea naturii întâlnește atractivitatea urbană, aducând în centrul atenției cotidiene încălțămintea cu imprimeuri florale și multicolore.

Colecția de primăvară Diane Marie este cea mai potrivită alegere pentru femeile cu un stil de viață dinamic. Datorită materialelor de calitate și calapodului confortabil, modelele de încălțăminte sunt ușor de purtat zi de zi.

Vedetele acestui sezon sunt pantofii cu tocuri groase și vârf ascuțit, în nuanțe de galben, verde sau cu print floral, pantofii cu șireturi și barete, dar și pantofii stiletto colorați.

Plini de culoare, creativi prin întrepătrunderea dintre clasic și modern, cu focus pe stil și confort, pantofii creați de Diane Marie conferă eleganță și rafinament doamnelor și domnișoarelor care îi poartă.

„Rămân în continuare la mare căutare pantofii stiletto, însă în centrul atenției au venit și pantofii cu vârf ascuțit și toc gros, confortabil. Deși am mers pe verde ca și tendință în 2017, culorile vedetă în colecția noastră sunt și galbenul și printurile pe fundal alb, curate, primăvăratice, cu accente puternice de culoare. Printurile florale sunt la mare căutare, cu cât mai colorate, cu atât mai bine”, spune Diana Nedea, fondatoarea brandului Diane Marie Studio.

Imprimeuri florale și geometrice, splash de culoare și energie, toate acestea se regăsesc în noua colecție de primăvară a brandului Diane Marie, ce poate fi descoperită în showroom-ul din Centrul Vechi al Bucureștiului, din Pasajul Șelari Nicolae nr. 4, sau online.

Mersul pe tocuri trebuie să fie o plăcere, așadar pornește în aventura primăverii cu pantofii Diane Marie!

 

Mai multe imagini gasiti aici.

Comentează