Să înceapă ediția a 13-a a SuperBlog-ului

Pe lângă ”puțintică” răcoare, de ceva vreme încoace, toamna aștept cu nerăbdare momentul în care Echipa SuperBlog dă ”Start joc” și anunță deschiderea înscrierilor pentru una dintre cele mai importante competiții de blogging creativ ale anului – SuperBlog.

După ce am bifat primele zile de grădiniță, cu peripețiile de rigoare, peripeții despre care vă voi povesti într-un alt articol, după ce am bifat începutul pregătirilor pentru iarnă (o gospodină adevărată, fie ea și una modernă, e precum furnica ;)), bifez cu brio, sper, chiar dacă într-o zi de 13 (ptiu, noroc că nu e vineri 13!) și înscrierea la SuperBlog, ediția a 13-a!

Miza nu sunt premiile, deși sponsorii sunt unul și unul – Answear.ro, AVBS Credit, Avizez.ro, Colop, Edotec, Farmec, Olla, Residence Hotels, Ryanair, Swiss Solutions, Wu Xing, ci competiția în sine, nerăbdarea să vezi care este următoarea temă, ce punctaj ai obținut, pe ce loc te clasezi. E testul meu de evaluare, test pe care de la an la an sper să îl trec între primii 10.

Fără a mai lungi vorba, vă anunț că m-am înscris la SuperBlog 2016!

Urați-mi baftă!

6 Comentarii

  1. Bine ai revenit in SuperBlog, Mihaela! 🙂
    Iti multumim pentru inscriere, iar pe 1 octombrie te asteptam la start cu prima proba a competitiei.
    Mult succes si sa ne citim cu bine! O toamna grozava!

Comentează